|
|
Lån  


 
Annonce:


Chanel hårprodukter
Indhold på siden:

Chanel Chance Eau Fraiche 150 ml Eau Fraiche.
Chanel Chance Eau Fraiche 150 ml er en blomstret parfume til kvinder. Duftkompositionen åbner med noter af citron og cedertræ, derefter hjertenoter af pink peberkorn, vandhyacint og jasmin. Basen er en kombination af teaktræsnoter, iris, ambra, patchouli, vetiver og hvid musk. Chance Eau Fraiche er frisk og.
Kategori: Chanel Chance Eau Fraiche - Eau Fraiche
Chanel Chance EDT 150 ml Eau de Toilette.
Chance Eau de Toilette 150 ml er en frisk blomstret, krydret og sensuel komposition fra Chanel. Duften åbner ekstremt friskt med noter af pink peberkorn, citron og ananas, hvor hjertet giver den blomstrede bouquet af hyacint, jasmin og iris. Basen er sammensat af ambra, patchouli, vetiver og hvid musk. Chanel.
Kategori: Chanel Chance - Eau de Toilette
Chanel Hydra Beauty Gel Creme 50 ml Ansigtscreme.
Hydra Beauty Gel Creme 50 ml fra Chanel er en let, frisk og kølende ansigtscreme udviklet til normal hud. Formlen gør brug af aktive ingredienser fra specialbehandlede blomster ekstrakter, som virker antioxiderende og øger hudens evne til at holde sin fugtighed. Hydra Beauty Gel Creme beskytter huden samtidig.
Kategori: Hudpleje - Ansigtscreme
Chanel No. 5 Body Lotion 200 ml Bodylotion.
Chanel No 5 Body Lotion 200 ml er en luksuriøs creme, med en let konsistens, som giver huden den fugt den behøver. Formlen er blødgørende, hurtig absorberende og gør din hud dejlig glat, samtidig med at du får en subtil duft af den elegante og feminine Chanel No 5..
Kategori: Hudpleje - Bodylotion
Chanel No 5 200 ml Eau de Parfume.
Bliv fortryllet af Chanel No 5. Denne parfume har en elegant og luksuriøs duft, og er en af de mest kendte Chanelparfumer. Dens duftnoter af blandt andet ylang-ylang, neroliolie, bergamot, citron, jasmin, rose, liljekonval, iris, vetiver, sandeltræ og vanilje skaber en feminin duft, som er helt uimodståelig..
Kategori: Chanel No.5 - Eau de Parfume
Chanel Egoiste 100 ml Eau de Toilette.
Chanel Egoiste for Men Eau de Toilette 100 ml er en parfume med meget klassiske maskuline træk: krydderi-, træ- og vaniljenoter. Topnoterne er intenst friske, med rosentræ og koriander. Mellemnoterne gør duften varmere med sin blanding af damascenerrose, nellike og varm kanel. Duftens hovedtema opnås i basens.
Kategori: Chanel Egoiste - Eau de Toilette
Chanel Coco EDT 100 ml Eau de Toilette.
Coco Eau de Toilette 100 ml fra Chanel er en orientalsk krydret parfume til kvinder. Topnoterne inkluderer koriander, mandarin, appelsin, fersken, jasmin og damascenerrose. Mellemnoterne er mimose, nelliker, appelsinblomst, kløver og rose. Basenoterne er labdanum, ambra, sandeltræ, tonkabønner, sød myrra,.
Kategori: Chanel Coco - Eau de Toilette
Chanel Egoiste Platinum 100 ml Eau de Toilette.
Egoiste Platinum Eau de Toilette 100 ml er en musk- og træagtig parfume til herrer fra Chanel. Topnoterne inkluderer rosmarin, lavendel, neroli olie og petitgrain. I hjertet findes galbanum, muskat savlie, jasmin og geranium. Basen er en kombination af ambra noter, sandeltræ, egetræsmos, vetiver og ceder..
Kategori: Chanel PLATINUM EGOISTE - Eau de Toilette
Velveteen Chanelle Maxi Skirt Blush 5 years.
Opfrisk deres garderobe med denne Chanelle Maxi Skirt i Blush, designet af det amerikanske brand Velveteen..
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Nederdele Knælange nederdele|Toddler|Female
Chanel Nº5 The Cleansing Cream 200 ml.
Nº5 The Cleansing Cream.
Kategori: Hudpleje - 567|Hudpleje Krop Shower gel
Chanel Précision Body Excellence Smoothing Body Cream 150 g.
Précision Body Excellence Smoothing Body Cream.
Kategori: Hudpleje - 567|Hudpleje Krop Body lotion
Chanel Allure Shower Gel 200 ml.
Allure Shower Gel.
Kategori: Hudpleje - 567|Hudpleje Krop Shower gel
Rapunzel® Hårpleje & Styling Frisørsaks - Ergonomisk.
Frisørsaks - Ergonomisk For højrehåndede   Ergonomisk frisørsaks for dig som er højrehåndet. Perfekt for klipning, spidser og indklipning af hår og extensions. Fremstillet af japansk stål med konkave blade og en skarp kant. Belagt med zinklegering hvilket beskytter mod eventuel nikkelallergi.   Den gode pris.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje & Styling Stylingredskaber|Female
Rapunzel® Hårpleje & Styling Color & Shine Farvebeskyttende hårkur.
Plejende og farvebeskyttende hårkur til farvet og kemisk behandlet hår. Indeholder solsikkeolie som mindsker farvetabet ved hårvask og æbleolie som gør håret blødt og glansfuldt. Fri for sulfater og parabener, desuden 100% veganske ingredienser. Plejer farvet og kemisk behandlet hår Bevarer farve og giver.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje & Styling Hårpleje|Female
Rapunzel® Hårpleje & Styling Leave-in spray Moroccan Myth Balsamspray.
Leave-in Spray Moroccan Myth – balsamspray Lækker balsamspray, som fugter dit hår, gør det blødt, glansfuldt, nemt at rede ud og fjerner statisk elektricitet. Duften leder tankerne hen på en blomstrende ørken og krydderduftende marokkanske markeder. Noter af træ, citrus og blomster smelter sammen til en skøn.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje & Styling Hårpleje|Female
Rapunzel® Hårpleje & Styling Hårnåle Nitte 3-pak.
Hårnåle – Nitte Tre hårspænder med en pyramideformet nitte på toppen. Fremstillede i 100% metal.  Antal: 3 st/pakke.  .
Kategori: Hårpleje - Hårpleje & Styling Tilbehør|Female
Rapunzel® Hårpleje & Styling Hydrate & Care Shampoo 100 ml.
Plejende shampoo som fugter og blødgør det tørre og slidte hår. Indeholder arganolie og hydrolyserede proteiner som øger og bevarer mængden af fugt i håret og gør det friskt, blødt og glansfuldt. Passer til alle hårtyper og extensions. Benyt gerne sammen med Rapunzel Hydrate & Care balsam og hårkur..
Kategori: Hårpleje - Hårpleje & Styling Hårpleje|Female
Rapunzel® Hårpleje & Styling Hair Oil Jojoba.
Hårolie som giver håret glans, fugt og pleje. Virker blødgørende og giver dit hår glans uden at gøre det tungt. Indeholder den næringsrige jojobaolje og dufter af nyvasket hår, frugt og en anelse vanilje og grønne æbler. Hårolien beskytter og kontrollerer tørt og frizzet hår og passer til alle hårtyper og.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje & Styling Hårpleje|Female
Rapunzel® Hårpleje & Styling Silver Shampoo For blondt hår.
Silver Shampoo - For blondt hår Rapunzel Silver shampoo er en silvershampoo til blondt hår som gradvis reducerer gule toner. Helt fri for sulfat og parabener. Reducerer gule toner Gradvis effekt Genopbygger og plejer Fremstillet i Sverige 100% vegan Benyttes efter behov  Indhold: 250 ml   Brug: Skyl håret i.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje & Styling Hårpleje|Female
V3
Kategorier på sider:

Gode rd om hrfarve Chanel hrprodukter Hrpleje tips Billige tilbud Hrpleje diverse Hrvoks diverse Parfume Estee Lauder hrprodukter Sundhedsportaler Helse & skønhed Wellness Gode rd om hrprodukter American Crew Hrvoks Christian Dior hrprodukter Biotherm hrprodukter Conditioner Hrtrrere Hrspray Glattejern Lancome hrprodukter Hrkur Hrprodukter diverse Balsam Shampoo Gode rd om hrvoks Hrfarve Hrprodukter Hrtyper Plejeprodukter Hrbrster Hrtrimmer


 Du er her: Hårprodukter - Netannoncer Hårprodukter -