|
|
Lån  


 
Annonce:


1. Hvor tit bør man vaske hår?
Det er altid godt, hvis man kan holde igen og nøjes med at vaske hår cirka hver tredje dag.

2. Slider føntørring på håret?
For megen varmebehandling kan skade håret, men ved at bruge gode stylingprodukter kan du netop beskytte håret mod eventuelle skader. Beskyt generelt mod varmen med produkter. Glattejern, krøllejern og føntørrer alt sammen elektriske artikler vi vil have svært ved at undvære i hverdagen. Men disse remedier slider også på håret i kraft af deres varme som håret udsættes for.

3. Er det godt at lade en hårkur sidde natten over?
En hårkur bør sidde i håret fra 10 til 20 minutter for at virke optimalt. Brug evt. et stykke folie eller et håndklæde om håret, da det skaber mere varme og aktiverer hårkuren til at virke kraftigere.

4. Hvordan beskyttes håret mod sol og strand- og klorvand?
Sørg for at bruge stylingprodukter med uv-filter.

5. Hårvoks
Der findes et utal af forskellige typer voks på markedet og dermed lige så mange forskellige meninger omkring dem. Når man vælger en voks til håret er det derfor ikke kun et spørgsmål om mærke, men lige så meget et spørgsmål om hvordan man benytter voksen og hvad man forventer af den. Voks skal vælges udfra hårtype og længde på håret samt de ønsker man har til voksens egenskaber. Skal den være hård eller blød? Mat eller glansfuld? Dufte eller være anonym?

6. Balsam
Mange forveksler balsam til håret med hårkur,men det er vigtigt at kende til forskellen. Balsam er et produkt hvis formål er at blødgøre håret og gøre det nemmere at arbejde med. Balsam skal som regel kun være i håret et kort øjeblik, mens kuren har en længere indvirkningstid for at trænge dybt ind i håret. Hvis du er langhåret, har balsam evnen til at udglatte hårstrået så det ikke filtrer og du undgår derved at knække alt for mange hår når du reder det ud.

7. Hårkur
Det siges at skulle være så godt at give håret en hårkur men hvad er det egentlig den gør? Jo, ligesom det er vigtigt at tilføre huden fugt for at bevare huden blød og smidig, så er det også vigtigt at tilføre håret fugt, for at bevare håret sundt og blankt.

Kur skal i fugtigt, men nyvasket hår. Efter påføring af kuren, er det er en rigtig god id at komme en plastpose og et håndklæde omkring håret for at skabe varme og holde på fugten. Dermed åbnes håret og kuren kan trænge ind i hårstrået. Indvirkningstiden kan variere.

Benyt kuren cirka hver 14.dag eller efter behov - om sommeren for at pleje og give næring til tørt hår, om vinteren for at styrke håret og modvirke elasticitet.Information på sider:

Hårvoks - Gode råd om hårvoks - Sundhedsportaler - Hårprodukter - Plejeprodukter - Gode råd om hårprodukter - Helse & skønhed - Wellness - Parfume - Hårtyper - Gode råd om hårfarve - Hårpleje tips - Du er her: Hårprodukter - Hårprodukter -