|
|
Lån  


 
Annonce:


Hårtørrere
Indhold på siden:

Hårtørrer Equator 3000.
.
Kategori: Hårtørrere - Hårtørrer
Remington Silk AC9096 Hårtørrer 1 stk Hårtørrer.
Remington Silk AC9096 Hairdryer er en kraftfuld hårtørrer der kommer med to forskellige slags diffusere. Diffuserne kan bruges til at style din føntørring og frisure præcis som du ønsker det..
Kategori: Hårtørrere - Hårtørrer
BaByliss Hårtørrer 6000E Pro Digital - 2200 W.
.
Kategori: Hårtørrere - Haartoerrer|
Philips Hårtørrer Essential Care BHC010/10 - 1200 W.
Hårtørrer.
Kategori: Hårtørrere - Haartoerrer
Braun Hårtørrer Satin Hair 5 HD580.
.
Kategori: Hårtørrere - Husholdningsapparater - Husholdningsapparater - Føntørrer
Glamoriser Salon Results Touch hårtørrer - Purple.
Få en professionel, salonfrisk føntørring med Glamoriser Salon Results Touch Hair Dryer. Med sin letvægtsteknologi tørrer hårtørreren håret let og hurtigt, mens den bekæmper krus og flyvskhed og fremmer skinnende, glatte og elegante lokker med et system af sort diamanttrøffelolie. Den innovative hårtørrer er.
Kategori: Hårtørrere - Health and Beauty Hair Care Hair Dryer
Beurer HC 55 Hårtørrer.
Denne 2200 watt hårtørrer fra Beurer tørrer dit hår hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med dit hår. Tør dit hår med varm luft og gør din styling holdbar, ved at afslutte med HC 55’s koldluftsfunktion. HC 55 har integreret ionfunktion, som giver en hurtigere tørring af håret, ved at udsende negative.
Kategori: Hårtørrere - Hårstyling
AEG Hårtørrer.
AEG HK 5650 hårtørrer er med tre temperaturer og styrkeniveauer, samt at luftindtagsfilter der er aftageligt. Hårtørren har beskyttelse mod overophedning og med det ionteknologisk antistatisk effekt, tørrer den ikke dit hår ud, men gør det glat og.
Kategori: Hårtørrere - Hårtørrer
Braun Hårtørrer HD380.
Braun Satin Hair 3 PowerPerfection hårtørrer er en kraftfuld hårtørrer til daglig brug. Den 2000 watt kraftige hårtørrer leverer hurtige resultater uden anstrengelse. Kraftfuld betyder ikke tung; det kompakte og ergonomiske designen gør det let at bruge hårtørreren. Hårtørrermodellen har desuden ionisk.
Kategori: Hårtørrere - Skønhed Varmeredskaber Hårtørrere
HÅRTØRRER ELITE CLASSIC 2000.
Køb billig HÅRTØRRER ELITE CLASSIC 2000 Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 8379501122, ean nr.: 5709818006413.
Kategori: Hårtørrere - Håndtørrer/Hårtørrer
BaByliss Expert 2200W Hårtørrer - D342E.
Den smarte Expert 2200 hårtørrerer har en effekt 2200W, men kun et strømforbrug på 1600W. Hårtørreren er støjsvag og har 3 indstillinger til både hastighed og temperatur, samt en koldluftsfunktion..
Kategori: Hårtørrere - Sundhed og skønhed Personlig pleje Hårpleje Redskaber til hårstyling Hårtørrere
BaByliss Hårtørrer Expert 2100W.
.
Kategori: Hårtørrere - Hårtørrere
Cera Ultra Light Hårtørrer.
Hårtørreren har 2000watts effekt , 2 hastigheder, 4 varmeindstillinger, Kold lufts funktion, DC motor, 1100 Liter luft pr minut, 3 meter ledning, 2 mundstykker og den vejer kun 330gram.
Kategori: Hårtørrere - EL-ARTIKLER Føntørrere
Philips Hårtørrer / Føntørrer - Thermoprotect Hp8230/00.
Pas godt på dit hår, og nyd hurtige tørreresultater imens. Vælg mellem flere hastigheds- og temperaturindstillinger for at få den føntørring, du ønsker, eller vælg ThermoProtect for at tørre....
Kategori: Hårtørrere -
OBH Nordica Björn Axén 2000 AC 5195 hårtørrer.
.
Kategori: Hårtørrere - Hårtørrere
OBH Nordica Artist Dry & Go Mini hårtørrer.
Dry & Go er perfekt at have med på rejsen da den nemt kan være i tasken og kan foldes sammen, så den bliver endnu mindre. Den lille størrelse gør at den ikke vejer så meget. Hårtørreren har to forskellige varmeindstillinger og to forskellige hastigheder. Dry & Go er hårtørreren til træning og rejse..
Kategori: Hårtørrere - Health & Beauty Personal Care Hair Care Hair Styling Tools Hair Dryers
Remington Hårtørrer AC5999 Pro-Air AC - 2300 W Remington.
.
Kategori: Hårtørrere - Personlig pleje - Skæg- & hårpleje - Hårtørrere, Krøllejern & Glattejern
Revlon - AC Hårtørrer 2000W.
.
Kategori: Hårtørrere - Hårpleje/Hårtørrere, hårjern og tilbehør/Hårtørrere|Skønhed
Philips Essential hårtørrer BHD006/00.
Kompakt, kraftig og 20 % mindre støjsvag. Designet af Philips-lydeksperter. Denne Philips Essential Care-hårtørrer giver dig den effekt og pleje, som du har brug for, og den er designet til at tørre mere støjsvagt* med en 20 % lydforbedring i forhold ti.
Kategori: Hårtørrere - Husholdning
V3
Kategorier på sider:

Wellness Christian Dior hrprodukter Hrpleje diverse Biotherm hrprodukter Glattejern Hrtyper Hrtrrere Lancome hrprodukter Gode rd om hrvoks Sundhedsportaler Hrspray Plejeprodukter Hrfarve Billige tilbud Hrkur Shampoo Hrpleje tips Helse & skønhed Hrvoks Gode rd om hrprodukter Hrvoks diverse Hrbrster Hrprodukter diverse Hrtrimmer Chanel hrprodukter Parfume Balsam Conditioner Estee Lauder hrprodukter Gode rd om hrfarve Hrprodukter American Crew


 Du er her: Hårprodukter - Netannoncer Hårprodukter -